FOTÓZÁS:

Örökíttesse meg meghitt pillanatait, eseményeit, vagy önmagát profi fényképészeink által.

Magán vagy céges rendezvények, divatbemutatók, kiállítás, tárgyfotó, céges vagy magán partyk, születés-névnap, Nőnap, lány-legénybúcsúztató, Esküvő, Mikulás-, gyerek ünnepség, stb. fotózása.

 

MODELL - PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS: 


Modellkednél, de nem elég jók, vagy még nincsenek  fotóid? Portfóliód frissítésre szorul? Vagy  a barátod/barátnőd akarod meglepni néhány profi képpel, ahol olyan vagy,  Te vagy  a Hollywoody-i sztár?! Nem tudod kihez érdemes fordulni? Esetleg nem akarsz jelentős összeget áldozni?

Most itt a lehetőség!

Évtizedes tapasztalattal rendelkező fotósaink kihozzák belőled azt, ahogy talán még soha nem láttad magad. Előnyös oldaladat kiemeljük, évek múlva is jó vissza nézni, megőrizni szépségedet. Gyermek modelltől a felnőttig vállaljuk portré, egész alakos, digitális portfólió elkészítését.

Előny:
különböző helyszíneken, több ruhában, több frizurával és sminkkel készítjük el változatos portfóliódat, személyedre szabva a képek hangulatát, a beállítást, a megjelenésed, ..stb.

 

SZERELMES FOTÓK:

 

Meglepnéd Kedvesed egy  esztétikus, kedves, csábító, vonzó, személyiségedet kifejező  fotó sorozattal? Bombázóvá varázsoluk, s viszont láthatod magad mint egy topmodell.
Közös képeket szeretnétek a meghitt, szerelmes, esetleg intim, forró pillanaitokról? Közös helyszín választás, stílus tanácsadónk segít a megjelenésben, ruházatban. Sminkesünk kreatív frizura és sminkmester, a manapság újra trendi századfordulótól napjainkig a frizurát és smink divatot "életre kelti", ha szeretnél, bele bujhatsz hírességek "bőrébe", Mi kivitelezzük, hogy olyan légy mint egy sztár, a sztárok haját, sminkjét "kölcsönözzük".

Személyes ajándékot adnál Párodnak?- ami 1 évre szól: 
A digitális képsorozatból fali vagy havi naptár, bögre fotó, stb.. is készíthető.

 

ESKÜVŐI -ESEMÉNY- RENDEZVÉNY ( KIÁLLÍTÁS, MEGNYITÓ) FOTÓZÁSA:

Esküvők, boldog pillanatok megörökítése.

Meghitt pillanatok, vagy épp újság címlapjára kívánkozó habos,felhőtlen pillanatok megörökítése. Soha meg nem ismételhető ez a nap! Beállított, és/vagy rögtönzött képekkel örökítesse meg Velünk a rövid ceremóniától az egész naposig a boldog pillanatokat. 

Rendezvény, kiállítás, esemény fotózása: A közismert vendégek megörökítés, a kiállítás hangulatának megörzése, a fellépők, a műsor legjobb pilanatainak, és a vendégek örömének a vissza tükrözése amit kínálunk.

 

Kedvezményes árak, gyors ügyintézés.

 

Kornélia Produkciós Iroda

Telefon: (36-20) 9429-709

E-mail

   
A fenti képre kattintva, a kép     
nagyban is megtekinthet�!        


   

 

 

 

© Kornélia Produkciós Iroda 1993-2014