RENDEZVÉNY SZERVEZÉS...

Több mint 10 éves tapasztalattal és referenciákkal rendelkezünk az egy fős betétműsoroktól kezdve a több napos rendezvények teljes lebonyolításáig.
 

Referenciáink közül: "Pikáns mulatság Hölgyeknek"; címet
viselő egész estés rendezvény sorozat, mely a Vidám Színpadon került megrendezésre teltházzal a nagy színházteremben, a nagy érdeklődésre való tekintettel rendszeresen. Valamint a Gerbeaud Divathetek, mely
szintén az országos érdeklődés miatt évekig volt látható Budapest szívében, a Vörösmarty téren. Gyakran a sajtó is beszámolt a különleges, rendhagyó rendezvényeinkről.
A privát partytól a céges rendezvényig emlékezetessé tesszük rendezvényét, levéve az Ön válláról a szervezéssel járó fáradságos feladatokat, így Önnek csak az ünnepléssel kell majd foglalkoznia.

Rendezvényeink:

termékbemutatók, promóciók, ajándék akciók, esküvők, születés - névnap, leány vagy legénybúcsúztató, Nőnap, kiállítás, vásár, kerti party, családi nap, Mikulás - Karácsonyi ünnepség, , Szilveszter, gyermek programok, céges rendezvények, áruház megnyitó, sajtó tájékoztató, s egyéb rendezvények tervezése, szervezése, kivitelezése.


Dekoráció:

A szivárvány színeiben amerikai gumi-és fólia lufi, mely-több színnel emblémázható, ill. feliratozható. Céges esemény kapcsán: A fólia lufik évekig vidám formában emlékeztetik partnereit cégére. Különleges eseményre: Gyermek méretű színes, vidám, fólia figurák teszik feledhetetlenné és különlegessé a rendezvényét. Virág vagy papír dekoráció az alkalomhoz illően.

 

Makettek:

a nagyot (pl. lakópark) kisebb, a kicsit (pl. mobiltelefon) nagyobb méretben vitelezzük ki, így termékét a partnerei már a tervezési fázisban megtekinthetik. Lásd fotógaléria.

 

Hostessek, hosstok:

modellek biztosítása fogadásra, céges vagy privát eseményre. Tolmácsaink az egzotikus (arab, japán, stb.) nyelveket is beszélik, és szakmai témák fordítását is vállaljuk. Sofőrjeink az ország határain belül, ill. a határ menti országokban is éjjel-nappal a rendelkezésére állnak. Igény esetén limuzint biztosítunk.

Tüzijáték, vagy lézer show kerti partyra, vagy az egész várost megvilágító látványos égi show.

 

Eszközök, Műsorok:

Légvár, ugróvár, bika, sátor kölcsönzése. Műsor választékunkat tekintse meg a Műsorok menüben.Műszaki háttér.

 

Technika:

Rendezvények teljes körű technikai háttere: hang -, fénytechnika, műszaki személyzet, színpad építés és borítás, teremben és szabadtéren egyaránt.

 

Fotózás:

A rendezvény megörökítése, videó illetve fotózása igény szerint...


Egyedi kívánságokat, elképzeléseket is teljesítünk, keresse fel irodánkat:

 

Kornélia Produkciós Iroda

Telefon: (36-20) 9429-709

E-mail

   
A fenti képre kattintva, a kép     
nagyban is megtekinthető!        


     

© Kornélia Produkciós Iroda 1993-2014